Verzending

Elke woensdag zullen de bestellingen uit de webshop verzonden worden. Heb je haast en wil je je bestelling eerder ontvangen? Mail naar info@mariandaems.nl of bel naar 06-21265410 en dan kijken we wat er mogelijk is.

De pakken worden verzonden met PostNL. Zodra het pakket verzonden is, ontvang je een mail met de Track & Trace.

Afhalen in Hoorn

Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen in Hoorn. Kies tijdens het bestellen voor de optie “Afhalen in Hoorn”. Na je bestelling nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken voor het afhalen van je bestelling.

Betaling

Je kunt in de webshop betalen met iDeal, PayPal, of het bedrag overboeken. Ook kun je gebruik maken van Klarna achteraf betalen.

Retouren

Binnen 14 dagen is het mogelijk om je product retour te sturen. Dit kan online via deze link.

Handgemaakt

De producten in de webshop van Marian Daems Keramiek zijn met de hand gemaakt. Dit betekent dat elk product uniek is. Het product dat jij ontvangt kan daardoor afwijken van de foto die bij het product staat.

Klachten

Eventuele klachten kunnen gemaild worden naar info@mariandaems.nl. Binnen 14 dagen wordt de klacht beantwoord.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn hier te vinden.

Veelgestelde vragen

Naar welke landen wordt er verzonden?

Op dit moment is het via de webshop alleen mogelijk om het pakketje naar Nederland te laten verzenden. Mocht je het pakketje toch ergens anders willen laten bezorgen, neem dan even contact op. Daar komen we ongetwijfeld uit!

Wat zijn de verzendkosten?

Momenteel kost het €7 om jouw pakket te verzenden. Woon je in de buurt van Hoorn? Natuurlijk kun je jouw bestelling ook ophalen in het atelier. Neem dan even contact op om daarvoor een afspraak te maken!.

Kan ik ook buiten de webshop om producten van je kopen?

Dat kan! Mijn atelier is open op afspraak. Mocht je een keer langs willen komen om producten te bekijken en iets uit te zoeken in het echt, neem dan contact op! Mocht je specifieke wensen hebben en naar iets op zoek zijn dat niet in de webshop staat, dan kun je ook contact opnemen.