fbpx

Wil je zelf een urn maken van keramiek?

Bij Marian Daems Keramiek kun je zelf een urn kleien, waardoor je altijd een mooie persoonlijke herinnering hebt.

Urn gemaakt van keramiek
Urn van Marian Daems Keramiek

Op een goede manier afscheid nemen

Het is heel verdrietig als een dierbaar persoon of een huisdier is overleden. Op een goede manier afscheid nemen is belangrijk.

Er zijn ontzettend veel urnen te koop, maar hoe mooi is het als je een urn hebt die volledig past bij de overledene? Op de urn kun je bijvoorbeeld uitbeelden wat iemand voor persoon was, herinneringen erin uitbeelden of het reliëf van een favoriet kledingstuk erin verwerken.

Zo weet je zeker dat je een persoonlijke urn hebt vol herinneringen.

Marian Daems

Mijn naam is Marian Daems en ik ben keramist. In mijn atelier in Hoorn maak ik beelden van keramiek.

Ik heb zelf ervaren dat kleien therapeutisch werkt: het bezig zijn met je handen, het gladstrijken van oneffenheden en vooral zelf iets creëren. In een rouwproces kan dit heel aangenaam zijn. Het proces is mooi en achteraf heb je een werkstuk waar veel herinneringen in verwerkt zitten.

Een persoonlijke urn die hoort bij de overledene

Ik bied de mogelijkheid om gezamenlijk een persoonlijke urn te maken van keramiek. Eerst ga ik met je in gesprek om een beeld te krijgen van wat je wensen en ideeën zijn.

Van daaruit maken we een paar schetsen en spreken we af wat je zelf wil doen en wat ik doe. Je hoeft niet creatief of technisch te zijn om zelf mee te kunnen werken aan de urn.

Als de klei nog zacht is kan je er bijvoorbeeld symbolen in stempelen of teksten in schrijven.

“Samen bezig zijn, praten over de overledene, herinneringen op halen met een lach en een traan is fijn. Het proces is mooi en het eindproduct is een prachtige urn die je thuis, in de tuin of ergens anders een mooie plek kunt geven.”

Praktische informatie

Locatie

Het adres van mijn atelier is Achterom 19 in Hoorn. Dit is op loopafstand van station Hoorn (7 minuten lopen). Ook met de auto is het goed bereikbaar.

Prijs

Zelf een urn maken kost vanaf €575 exclusief btw. De precieze prijs is afhankelijk van jouw wensen. Neem daarvoor hieronder contact op.

Meer informatie ontvangen?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie ontvangen? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website gebruikt cookies. Meer informatie? Bekijk de privacyverklaring.